Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Artis Sapientia
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Cursuri desen - pictura si icoane pe sticla
100 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cursul de desen pictura se adreseaza copiilor de la 5-14 ani. Copiii vor invata elemente de limbaj plastic, expresivitate si simboluri prin teme in care jocul primeaza.
Descifrarea si apoi minuirea fireasca a unei "gramatici" a formelor de comunicare si de expresie plastica ii va ajuta pe copii nu numai sa inteleaga mesajul unei opere de arta ci si sa creeze si sa cultive in viata frumosul.
Copiilor li se va dezvolta gindirea plastica - impletirea gindirii logice cu cea imaginativa, cizelindu-le astfel o personalitate armonioasa si stabila.
Cursurile sunt grupate prin teme in 4 sau 8 sedinte.
Cursurile se desfasoara odata si respectiv de doua ori pe saptamana in functie de potentialul copilului.
Costul unui curs de 4 sedinte a cite 75 min fiecare este de 100 lei, respectiv 8 sedinte - 200 lei. Materialele sunt incluse in pret.

Cursul de icoane pe sticla se adreseaza copiilor de la 8-14 ani. Copii vor invata tehnici de lucru, in acelasi timp prin educatia plastica se realizeaza completarea culturii generale, cunoasterea specificului si caracteristicilor artei de-a lungul timpului.
Stapinirea unor cunostite solide ii va da incredere copilului in fortele proprii, va fi o preocupare
frumoasa si ii va dezvolta armonios personalitatea.
Cursurile sunt grupate prin teme in 4 sau 8 sedinte.
Cursurile se desfasoara odata si respectiv de doua ori pe saptamana in functie de potentialul copilului.
Costul unui curs de 4 sedinte a cite 75 min fiecare este de 100 lei, respectiv 8 sedinte - 200 lei.Materialele sunt incluse in pret.
Din Gura in Gura